Przepisy na wegańskie bezglutenowe desery bez pieczenia
-> Pralinki daktylowe, czyli kulki mocy
-> Pralinki kokosowe z migdałem
-> Pralinki orzechowe i korzenne
-> Czekolada kokosowa z migdałami i malinami
-> Mus kokosowy
Spodobały Ci się moje przepisy? Chciał(a)byś w ramach podziękowania zaprosić mnie na kawę?
Możesz to zrobić wirtualnie, klikając poniżej na zielony przycisk.
Pages: 1 2
23 komentarze
Ania
ale pysznosci
Małgorzata
wszystkie desery wyglądają na prawdę wspaniale
Anna
Tydzień temu zrobiłam czekoladę z daktyli z kakao- wyszła super. Czas na kokosową 🙂
ania
co to za ciasto na pierwszym zdjęciu oblane czekoladą?? wygląda pysznie ale nie mogę odnaleźć przepisu..
Dobre Zielsko
Aniu, na to ciasto jeszcze nie ma przepisu. Proszę o cierpliwość. 🙂
Ola
a to na zdjeciu polane czekoloadą to z jakiego przepisu?
Dobre Zielsko
A tego z czekoladą jeszcze nie ma na blogu. Będzie w mojej książce, nad którą teraz pracuję. 🙂
Moni
To bez sensu wstawiasz zdjęcia, które tylko wprowadzają w błąd. Weszłam myśląc, że znajdę przepis tego z czekoladą, a nie, że będę musiała książkę kupić:/
Dobre Zielsko
Cieszę się, że tyle osób jest zainteresowanych moimi przepisami i że chcą je testować. W bloga oraz przygotowanie przepisów, robienie zdjęć i redakcję wpisów wkładam dużo serca i pracy. I oczywiście czasu. Zależy mi na tym, żeby móc inspirować innych i promować zdrowe odżywianie. I kolejnym krokiem w rozwoju mojego bloga jest e-book oraz książka. Na nie też wiele osób czeka i zachęca mnie, żebym wydała je jak najszybciej. Będzie w nich dużo pysznych przepisów i dopóki nie skończę nad nimi pracy, nie chcę wrzucać na bloga przepisów, które w nich się pojawią. Rozumiem, że tak bardzo spodobało się Tobie zdjęcie tego ciacha, ze chciałabyś je zaraz wykonać, ale proszę bardzo o cierpliwość – w moim życiu dzieje się wiele i wszystkiego na raz nie ogarnę. Mam nadzieję, że okaże się, że na dobre warto było czekać. 🙂 A do kupienia książki zachęcam – będzie to forma wsparcia mojej pracy i feedback dla mnie, że mój blog oraz przepisy są komuś przydatne. 🙂 Pozdrawiam Cię serdecznie! Małgosia
Pingback:
Katarzyna
Dzięki za przepisy 🙂 ostatnio ciągle chodzi za mną coś słodkiego
Anna
Wygląda to wszystko przepysznie! Wybiorę coś na jutrzejszy deser, co polecasz na początek, co wymaga najmniejszych umiejętności i nie da się zepsuć ? 🙂
Kinga
Przy następnych zakupach kupuję tofu i robię Twój tofurnik tylko, że z czarnymi porzeczkami. Świetny przepis! Dam znać, jak smakował 🙂
Karolina
Jejku! mniam! jestem mega fanką słodyczy chyba zacznę od czekolady kokosowej
Anna
Z nieba mi spadłaś 🙂
Tak się zastanawiałam co mogę zrobić, nie uruchamiając przy okazji piekarnika.
Aga
Tarta orzechowa wygrywa! <3
Pingback:
Pingback:
Pingback:
Pingback:
Pingback:
Pingback:
Pingback: