wegańskie bezglutenowe desery bez pieczenia
Bezglutenowe,  Desery,  Przepisy wegańskie

Wegańskie bezglutenowe desery bez pieczenia #1

Moje wegańskie bezglutenowe desery bez pieczenia

Pralinki daktylowe, czyli kulki mocy
-> https://dobrezielsko.pl/weganskie-pralinki-bakaliowe-z-musem-kokosowym/

Pralinki kokosowe z migdałem
-> https://dobrezielsko.pl/weganskie-kokosowe-pralinki-z-migdalem/

Pralinki orzechowe i korzenne
-> https://dobrezielsko.pl/weganskie-pralinki-orzechowe-i-korzenne/

Czekolada kokosowa z migdałami i malinami
-> https://dobrezielsko.pl/weganska-biala-czekolada-z-malinami/

Jagielnik kokosowy
-> https://dobrezielsko.pl/weganski-jagielnik-kokosowy-z-migdalami/

Tofurnik z malinami
-> https://dobrezielsko.pl/weganski-tofurnik-kokosowy-z-malinami/

Mus kokosowy
-> https://dobrezielsko.pl/domowy-mus-kokosowy/

Tarta orzechowa
-> https://dobrezielsko.pl/weganska-tarta-orzechowa-bez-pieczenia/

Jagielnik orzechowy
-> https://dobrezielsko.pl/weganski-jagielnik-orzechowy-bez-pieczenia/

Masło migdałowe
-> https://dobrezielsko.pl/domowe-maslo-migdalowe/

Czekoladowy budyń jaglany
-> https://dobrezielsko.pl/budyn-jaglany-z-czekolada/

Sałatka bakaliowa
-> https://dobrezielsko.pl/salatka-owocowa-z-orzechami-i-bakaliami/

Pages: 1 2

15 komentarzy

      • Moni

        To bez sensu wstawiasz zdjęcia, które tylko wprowadzają w błąd. Weszłam myśląc, że znajdę przepis tego z czekoladą, a nie, że będę musiała książkę kupić:/
        • Dobre Zielsko

          Cieszę się, że tyle osób jest zainteresowanych moimi przepisami i że chcą je testować. W bloga oraz przygotowanie przepisów, robienie zdjęć i redakcję wpisów wkładam dużo serca i pracy. I oczywiście czasu. Zależy mi na tym, żeby móc inspirować innych i promować zdrowe odżywianie. I kolejnym krokiem w rozwoju mojego bloga jest e-book oraz książka. Na nie też wiele osób czeka i zachęca mnie, żebym wydała je jak najszybciej. Będzie w nich dużo pysznych przepisów i dopóki nie skończę nad nimi pracy, nie chcę wrzucać na bloga przepisów, które w nich się pojawią. Rozumiem, że tak bardzo spodobało się Tobie zdjęcie tego ciacha, ze chciałabyś je zaraz wykonać, ale proszę bardzo o cierpliwość - w moim życiu dzieje się wiele i wszystkiego na raz nie ogarnę. Mam nadzieję, że okaże się, że na dobre warto było czekać. :) A do kupienia książki zachęcam - będzie to forma wsparcia mojej pracy i feedback dla mnie, że mój blog oraz przepisy są komuś przydatne. :) Pozdrawiam Cię serdecznie! Małgosia
  • Anna

    Wygląda to wszystko przepysznie! Wybiorę coś na jutrzejszy deser, co polecasz na początek, co wymaga najmniejszych umiejętności i nie da się zepsuć ? :-)

Dodaj komentarz

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.

Przeczytaj poprzedni wpis:
razowe spaghetti z pesto z liści rzodkiewki wegańskie bezglutenowe
Razowe spaghetti z pesto z liści rzodkiewki i bobem

Jedno z moich ulubionych dań latem to bób aglio e olio. Nie mogę się już doczekać sezonu na bób! Mogłabym...

Zamknij